СКОПЈЕ - 02 / 6161 800  

 

 ТЕТОВО - 044 / 332 678

 

                                                                     КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС ПРЕКУ Е-ПОШТА

                                                                     *поткрепете го вашето барање со што повеќе влезни информации за 

                                                                       да добиете брз и прецизен одговор или решение. Ви благодариме!

 

                                                     1. СКОПЈЕ - Народни Херои бр.16 (Кисела Вода)

                                                                    - Инспекција: saso@mgai.mk (Сашо Јошевски)

                                                                    - БЗР: goran@mgai.mk (Горан Фиданоски)

                                                         - Менаџер за Квалитет: mk@mgai.mk (Елена Секулоска)

                                                                    - Финансии: fakturi@mgai.mk (Кристина Јаневиќ)

                                                                    - Човечки ресурси и логистика: info@mgai.mk (Вера Деспотовиќ)

 

                                                      2. ТЕТОВО - Скопски пат бр.7 (на влезот во Тетово)                      

                                                                    - Инспекција: todorovskip@yahoo.com (Перица Тодоровски)

                                                                    

                                                      3. ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ - info@mgai.mk